En av hårddiskarna i min server kraschade för några dagar sedan. Disken innehöll alla bilder som jag har publicerat på min blogg och i mitt galleri. Hyfsat drygt >:(
Nu har jag i alla fall återställt alla bilder till bloggen men galleriet har jag bestämt mig för att bygga om helt och hållet. Förut använde jag ett galleri som heter Gallery3 men har nu installerat Coppermine istället. Här kommer mitt nya galleri att hamna tillslut. I skrivandets stund finns inga bilder där men själva skalet kan man titta på redan nu 😀
Nog om detta, här kommer lite bilder istället…

Jag och Anna-Maria var på bröllop i midsommar och hälsade även på min familj på Hammarö (Värmland). Jag har massor med bröllopsbilder att redigera fortfarande och i väntan på dom så bjuds det på lite närbilder istället 🙂

1/640 sec | f/4.5 | 200 mm | ISO: 200

1/1250 sec | f/4.5 | 200 mm | ISO: 200

1/2500 sec | f/4.5 | 200 mm | ISO: 200