Rix FM Festival var i Karlstad igår. Det var en hel del artister som skulle uppträda men tyvärr ingen som varken jag eller Anna-Maria är särskilt förtjusta i. Eftersom vi ändå var på stan igår så tänkte vi att vi kunde fota lite samtidigt. Tyvärr var det vansinnigt mycket folk och jäkligt trångt så man kunde inte komma så nära scen eller ens ordentligt framför scen utan att behöva dra fram stridsyxan och hugga sig fram.
Dessutom så blev vi hungriga så vi åkte hem och åt middag precis när dom började. Jag lyckades i alla fall få ett par bilder från sidan på Ramsells (tror jag :P) som var där för att kicka igång eventet.

1/800 sec | f/4 | 300 mm | ISO: 200

1/400 sec | f/4 | 300 mm | ISO: 200

När jag insett att jag inte kunde få mycket bättre bilder än sådär där vi stod så vred jag lite på mig för att fota lite publik istället. Det enklaste var att fota småttingar som satt på någons axlar. Dessa kommer i ett senare inlägg!

Lev väl!