Här kommer ett smakprov från min allra första uppgift som bröllopsfotograf. Det är förmodligen inte sista gången heller.

Visst är dom fina, Anna och Kristoffer?!

1/640 sec | f/2.8 | 50 mm | ISO: 200

1/320 sec | f/2.8 | 50 mm | ISO: 200

1/320 sec | f/2.8 | 50 mm | ISO: 200

Apropå bröllop. När jag och Anna-Maria var in till Karlstad med våra kameror i samband med Rix FM Festival så hände en lite lustig grej. Vi var på väg till bilen för att åka hem och stannade upp för att ta några av de sista bilderna. Då kommer det fram en tjej och konversationen går nåt i stil med det här:
hon: “Ursäkta, tar ni proffsbilder?”
vi: “Eeh, mjae…”
hon: “Men fotar ni bröllop?”
vi: “Ptjaaa, det händer väl”
hon: “Är ni intresserade av att fota mitt bröllop i Maj nästa år?”

Så vi fick hennes mobilnummer och ska höra av oss om vi var intresserade. Vi får väl se hur det blir. Men jag tycker att det är intressant att man kan få erbjudande om fotojobb bara av att strosa runt på stan med en systemkamera och ett biffigt objektiv 🙂